LOGIN
  SEARCH
  

FINNISH CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Mitä Suomi Soittaa (1954-1987) - book
A peek into a Studio
Finnish ESC entries on the FI single...
FRANKIE HATEZ "QUIET PEOPLE"
ELTON JOHN


 
HOMEFORUMCONTACT

LAURA VOUTILAINEN
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY LAURA VOUTILAINEN
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Laura VoutilainenFazer01/1994
Kaksi karttaaFazer1996
Etelän yössäFazer1998
Puolet sun auringostaWEA2001
PäiväkirjaWEA29/09/2003
Tässä hetkessäButterfly2005
Kosketa muaHMC24/05/2007
PalaaBonnier 27/08/2008
SydänjääWEA30/09/2009
IhmeitäHMC17/10/2011
KokoNainenUniversal12/04/2013
 
LAURA VOUTILAINEN IN FINNISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Addicted To You12/2002114
Miks ei28/2016105
Mä en kestä11/201765
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Kaksi karttaa34/1996311
Etelän yössä40/199848
Puolet sun auringosta41/2001148
Päiväkirja42/2003241
Tässä hetkessä20/2005232
Lauran päiväkirja31/2006129
Kosketa mua18/2007623
Palaa36/200839
Sydänjää41/2009136
Suurimmat hitit41/201097
Ihmeitä43/2011205
KokoNainen16/2013236
SONGS BY LAURA VOUTILAINEN
Sort by: Title | Year
1993
Kerran
Kyynelvirta
1994
Bailaamaan
Kaikkein kaunein maa
Lupaa siihen en saa
Musta yö
Muuttanut oot maailmain
Sen kesän muistan
Sydäntuhkaa
Takaisin (Isto Hiltunen & Laura Voutilainen)
Tein eilen sen
Yksi ainoa suudelma
Yöt päivää kauniimmat
1996
Ei sydäntäni voida ostaa
Hotelli rannalla
Ikuinen hääyö
Itkien me naurettiin
Kaksi karttaa
Kesäsade
Niin hyvää
Nuorallatanssi
Prinsessa
Silti uskon huomiseen
Sinä saat minut itkemään
Surun suuri meri
Teethän sen
Yhteinen uni
1998
Ennen sua
Ensisuudelma
Etelän yössä
Kirjoitan runoja
Kone kuumenee
Kun katson tähtiin hopeisiin
Näin se käy
Niinkuin meren hiekkaa
Pelkää en
Sinuun painaudun
Sua en voi saada
Turhaan tulella leikit
Vuoksi sun
2001
Ei edes kuolema
En mielestäin sua saa
Katala kaipuu
Kuutamoon
Neonvalot
O-o-ou
Punainen vespa
Puolet sun auringosta
Pyrstötähti
Sano että tunnet kuumeen
Tee niin
2002
Addicted To You
2003
Jos mä tuun niin mä jään
Miehen kyynelistä
Minä ja hän
Nukke
Odotan niin
Paikkaan parhaaseen
Päiväkirja
Pakkomielle
Sano
Stereofoniaa
Uudelleen
Yö vain aikaa meille jää
2005
Eksynyt
Heikoksi teet
Jos tänne jään
Kotiinpalaava
Lennä
Padot aukeaa
Pidä huolta
Pyydä vaan
Tässä hetkessä
Täysi tuuli
Tyhjää puolillaan
2007
Aikuiselämää
Aurinkokesä
Kosketa mua
Rakkautta ei piiloon saa
Take A Chance
Tiedän sen
Timanttinen tähti
Tunnet sen
Vaarallinen yllätys
Valmiina
Vedet kirkastaa
2008
Heinäkuu
Kukkia ja Perhosia
Kultaleijona
Monta Monta
Musta päivä
Palaa
Reunasta kii
Roomaan tai Pariisiiin
Tuhlaaja
Villiviini
2009
Infected By The Groove
Kiitos
Kumartaa rytmin jumalaa
Kuulta kyselen
Salamataivas
Sudenkorento
Sydänjää
Tuulesta tuuleen
Varastetut aarteet
Vastaa
Ylöspäin
2011
Ei kukaan muu
Elämäni tie
Ihmeitä
Mun sydämeni tänne jää
Näkymätön ystävä
Rakkaudesta
Sininen silta
Teippaa mut kasaan
Tie
Tuleen kirjoitettu
Viimeinen rakkauslaulu
2013
Aamuun
Äiti tähtipuutarhan
Karun maan kukka
Kirje itselleni
Kokonainen nainen
Nyt tai ei koskaan
Oikee oon
Pikku myy
Sankarittarien yö
Soittorasia

n/a
Mä en kestä
Miks ei
ALBUMS BY LAURA VOUTILAINEN
Etelän yössä
Ihmeitä
Kaksi karttaa
KokoNainen
Kosketa mua
Laura Voutilainen
Lauran päiväkirja
Päiväkirja
Palaa
Puolet sun auringosta
Suurimmat hitit
Sydänjää
Tässä hetkessä
THE BEST RATED SONGS BY LAURA VOUTILAINEN
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Addicted To You234.09
THE MOST KNOWN SONGS BY LAURA VOUTILAINEN
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Addicted To You234.09


Copyright © 2017 Hung Medien. Design © 2003-2017 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.13 seconds